Samenwerking met de orthopedagoog


Samenwerking:

Per 1 september 2009 heb ik een samenwerkingsverband met mevr. drs. JPM Voets, orthopedagoog.

Drs. J.P.M. Voets, orthopedagoog met specialisatie leerstoornissen

Als vaste orthopedagoog verbonden aan het "Helicon" College sinds 1986

 

Contactgegevens:

J.P.M. Voets

Braspenninglaan 134

5237 NR 's-Hertogenbosch NL

e-mailadres: jpm.voets@orthopedagogiek.com

Tel: 073-6417222

 

Wat kan drs J.P.M. Voets voor u betekenen?

De orthopedagoog kan kinderen en volwassenen individueel testen op het gebied van intelligentie, leerstoornissen, leervorderingen, hoogbegaafdheid en persoonlijkheid. Dit is haar specialiteit en hiervoor is zij bevoegd door haar studies (H.B.O. & universiteit & post-doctorale nascholingen op het gebied van dyslexie & intelligentietesten). Ze heeft meer dan 25 jaar onderwijservaring als orthopedagoog en lerares Nederlands: basis- en voortgezet onderwijs.

 

Doorverwijzing:

Als kinderen eerst door de orthopedagoog worden getest op intelligentie, concentratie en persoonlijkheid kan het dossier na overleg met de ouders worden doorgegeven aan de remedial teacher (Brenda de Bresser) voor behandeling. Er vindt dan een bespreking met de orthopedagoog, de remedial teacher en de ouders plaats.

Als u een onderzoek bij de orthopedagoog aanvraagt en naast het testen op intelligentie, concentratie en persoonlijkheid óók schoolvorderingen wenst te laten toetsen, wordt het deel schoolvorderingen (zo mogelijk éérst) afgehandeld door mevr. Brenda de Bresser.

Voor meer info kijk op de website: www.orthopedagogiek.com