Ervaringen van ouders, kinderen en scholen!


Hieronder vind je enkele ervaringen van ouders, leerlingen en scholen waarmee ik heb mogen werken. Laat een berichtje achter op mijn site.

Comments en reviews


Commentaren: 2
  • #2

    Nicole (zaterdag, 16 januari 2021 12:03)

    Wij hebben Brenda leren kennen toen we hulp nodig hadden voor onze zoon die destijds zat in groep 8. Hij had hulp nodig bij plannen en leren leren en ook bij rekenen/wiskunde. Brenda heeft hier enorm bij geholpen. Werk leren plannen, hoe leer je voor een overhoring en mooie stappenplannen voor rekenen doorgelopen. Onze zoon heeft er veel baat bij gehad bij zijn start op het VO. Verder is de communicatie met Brenda erg prettig en ze lijkt wel overal en oplossing voor te hebben. Wij zijn erg tevreden over haar aangeboden hulp.

  • #1

    Marie-louise (zaterdag, 16 januari 2021 11:45)

    Onze dochter heeft ontzettend veel baat gehad bij de begeleiding van Brenda. Ze heeft meer zelfvertrouwen gekregen en heeft weer plezier in het rekenen. Dit is ook in haar resultaten duidelijk te zien. Super fijn!

Verhalen van leerlingen


1 Geldt voor leveringen naar Nederland. Klik op de volgende link voor andere landen en informatie over de berekening van de leverdatum: leverings- en betalingsvoorwaarden
2 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.