Twan is een jongen uit groep 7 die problemen heeft met rekenen. Op toetsen valt hij erg uit. Twan blijkt best te kunnen rekenen, maar er is geen structuur in zijn hoofd. Hierdoor kan hij niet de juiste strategie op het juiste moment inzetten. Daarnaast vindt hij het heel lastig om uit een verhaaltjessom te halen welke strategie hij moet gebruiken. Hier heb ik hem stap voor stap mee geholpen.

 

Ervaring ouders

"Ik ben zeer tevreden en positief over jou en zal je aanbevelen aan ouders die RT zoeken voor hun kind. Het is heel fijn hoe je het hebt aangepakt met Twan. Twan is zelfverzekerder geworden met het maken van zijn rekenwerk." (Marijke, moeder van Twan.)

 

Ervaring kind

"Ik dacht dat ik het erg zou vinden om nog meer te rekenen, want ik kan het toch niet. Maar dat was niet zo. Ik vind het leuk om te komen en ik kan al beter rekenen. Ik gebruik in de klas vaak mijn hulpboekje. De juf vindt ook dat het beter gaat." (Aldus Twan.)

 

Resultaten

Tempotoets:  

vergelijking resultaten vanaf de start van de RT tot na drie maanden RT:

Twan is gemiddeld 10 maanden vooruitgegaan in een periode van drie maanden. Goed gedaan Twan!

 

Entreetoets:

rekenen groep 6: 39% van de opgaven goed;

rekenen groep 7: 53% van de opgaven goed;

een verbetering van 14% na zes maanden RT; we zijn op de goede weg!

 

Cito-toets rekenen:

Twan heeft 1éénniveau hoger gehaald bij de laatste Cito-toets rekenen, na 8 maanden. Op naar het volgende niveau!

 

Drempelonderzoek:

Twan heeft op deze toets zelfs een VMBO-T/HAVO-advies gekregen op het onderdeel rekenen na één jaar RT.

1 Geldt voor leveringen naar Nederland. Klik op de volgende link voor andere landen en informatie over de berekening van de leverdatum: leverings- en betalingsvoorwaarden
2 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.